Hapsira për klientët:

KONTAKTI
Websajte

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë

Por mos harroni se edhe shumë firma të tjera të njohura kanë “boll” punë por kanë edhe webfaqe (Apple, Coca Cola, BMW etj.). Në ditët e sotme të mos kesh webfaqe do të thotë si të mos kesh vizitkartë (Flasim për kohët e mëhershme), pra firma juaj punon, por nëse dëshironi klient të rinjë, ata nuk do dinë se si të bijnë në kontakt me ju.

Është domosdoshmëri njëkohësisht marketing online 24 orë pa u ndalur. Çdo reklamë tjetër e biznesit tuaj në: TV, Gazetë, Radio etj,. është e kohëpaskohshme dhe afatshkurtër kurse webfaqja mbetet i vetmi marketing 24 orë në ditë.

WEBFAQJA NUK ËSHTË HARXHIM PARASH POR INVESTIM I QËLLUAR DHE FITIMPRURËS.

Author

KushtrimGuraj

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.