Hapsira për klientët:

KONTAKTI
Detajet për kontakt

Kontaktët tona

Telefononi në çdo moment dhe do të përpiqemi të ofrojmë përgjigje për pyetjet tuaja brenda 24 orëve gjatë ditëve të punës. E kemi detyrimin të ju ndihmojmë në çdo mënyrë të mundshme dhe jemi të gatshëm të përgjigjemi në pyetjet tuaja.

Lokacioni

Rr. Rexhep Krasniqi, Banesa Nartel Nr. 01, Prishtinë