Hapsira për klientët:

KONTAKTI
LOGO & BRENDIM

Krijimi i llogos dhe brendimit janë dy procese të rëndësishme në zhvillimin e një biznesi.

WEBFAQE

Webfaqja është një mjet thelbësor për çdo biznes. Ajo është një vitrinë virtuale që ofron një prezantim të pasur për biznesin.

DIZAJNE

Dizajne për rrjetet sociale, flayera, banera, fletushka, vizitë kartela, dokumente, dhe dizajne për printim.

VIDEO EDITIM

Prezentimi me video për një kompani mund të jetë një mjet shumë i fuqishëm dhe i rëndësishëm për të komunikuar me audiencën tuaj.

MARKETING

Marketingu është thelbësor për suksesin e një kompanie dhe mund të ketë ndikim të rëndësishëm në zhvillimin dhe rritjen e biznesit.

PROGRAME

Programe për fatura, për porosi, për kontabilitet, menaxhimin e stafit, menaxhimin e klienteve, etj.

Dëshironi të hulumtojmë kompaninë tuaj
[contact-form-7 id="463"]
KLIENTË AKTIV
+
PROJEKTET E KRYERA
+
VITE TE LAVDISHME
PROJEKTET E FUNDIT

Projektet tona më të fundit

Ne jemi zgjidhja.
Për biznesin tuaj.