Zgjedhje ideale

PËR BIZNESIN TUAJ

Planifikoni takimin tuaj tani.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar 24/7 

  image image

  Logot bartin një kuptim të plotë dhe shumë të rëndësishëm. Logot janë përfaqësimi më i njohur i një kompanie apo organizate.

  01
  image image

  Ikonat ofrojnë shërbimin profesional për dizajnimin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e faqeve të internetit.

  02
  image image

  Ikonat ofrojnë shërbime për menaxhimin e rrjeteve sociale, dizajne unike me flayera dhe video reklama.

  03
  image image

  Ikonat ofrojnë inqizime, montazhe, animacione, promo, reklama, shërbime profesionale të videove.

  04
  image image

  Ikonat ofrojnë shërbime për agjenci të marketingut. Banera, audio dhe video. Duke oferuar statistika të veçanta.

  05

  NA TELEFONONI 24/7

  (+383) 45 534-045

  Keni ndonjë ide apo projekt në mendjen tuaj ju mund të na telefononi ose caktoni një takim. Përfaqësuesi ynë do t'ju përgjigjet së shpejti.

  0
  Klient të kënaqur
  0 +
  Partnere Biznesi
  0 +
  Projekte të realizuara
  Procesi i punës

  Procesi ynë i punës - Si punojmë për klientët tanë

  1.

  Zbulimi

  Kafe me Ekspertët

  2.

  Planifikimi

  Zhvillimi i Strategjisë

  3.

  Realizimi

  Lansimi i Kampanjës

  4.

  Dorëzimi

  Analizë & Raportim

  Projektet e fundit

  Xhamia Bashkimi në Linz

  Webfaqe e krijuar për Xhaminë Bashkimi në Linz të Austrisë. E veçanta e kesaj webfaqe është se me nje web janë të prezentuara edhe shoqata edhe xhamia, gjithashtu edhe gjuhet shqip dhe gjermanisht. Pra në secilen hapje ka menun e vet dhe karakteristikat në kuadër të asaj që funksionon.

  Një projekt tjetër për të njejtin klient do ta prezentojmë së shpejti.

  www.bashkimi.at

  • client: Xhamia Bashkimi Linz
  • Location: Austria
  • Architect: Kushtrim Guraj
  • Year Of Complited: 2020

  Portali M-Independent

  Gazetaria dixhitale Shqiptare po zhvillohet edhe në Diasporë më saktesisht me realizimin e këtij projekti i cili qëndren e ka në shtetin Francëz.

  Mërgimtaret që jetojnë në Francë, përmes kësaj gazete dixhitale do të jenë më të bashkuar.

  Webfaqe është dizajnuar me blloqe tejet moderne dhe të lehta për tu shfletuar, dizajn është shumë i përshtatshëm edhe për mobil

   

  Media Independent (m-independent.fr)

  • client: M-Independent.fr
  • Location: Francë
  • Architect: Kushtrim Guraj
  • Year Of Complited: Shkurt, 2023

  Website Fliesen MRN

  Logo për Fliesen SA

  Krijimi i logos për firmen Fliesen SA.

  Website për Fliesen Sa

  Webdizajni për Firmën në Austri Fliesen Sa.

  • client: Fliesen SA
  • Location: Austria
  • Year Of Complited: 2022

  Logo dhe Brendim për OpojaNet

  Krijimi i logës për portalin OpojaNet e më pas edhe brendimi.

   

  • client: Opoja Net
  • Location: Dragash
  • Architect: Arben Lezi
  • Project Value: 2019

  Websajti për Portalin Disidenti

  Portali Disidenti një platformë për lajme online, me forma të ndryshme të artikujve dhe lajmeve nga vendi e rajoni.

  Dizajn shumë i përshtatshëm për vizitorët të cilët përcjellin ngjarjet e fundit.

   

  • client: Portali Disidenti
  • Location: Klinë
  • Architect: Kushtrim Guraj
  • Year Of Complited: 2019

  Websajti Immokasa.ch

  Dizajnimi i websajtit për agjencionin e patundshmërisë Immokasa.ch i cili ndodhët në Zvicër.

  Punime të formave për patundshmëri, lokacioni përmes hartës, detaje rreth objekteve.

  Forma të përshtatshme për agjent, dhe mundësi të mirë deri të arritja e kontaktit.

  • client: Immokasa.ch
  • Location: Zvicër
  • Architect: Kushtrim Guraj

  Portali Opoja.net

  Opoja.net është adresa në faqen e internetit e Agjencisë informative dhe edukative OPOJAnet B.I”, e cila u themelua më 17 shkurt 2013.

  Opoja.net është Agjenci informative dhe edukative dhe gëzon statusin e një mediumi të lirë e të pavarur.

  Slogani Ynë

  “Jemi të parët”

  Politika redaktuese e portalit Opoja.net me fanatizëm mbron paanshmërinë e saj politike, por në të njëjtën kohë edhe është përkrahëse e të gjithë atyre që japin mund në mbrojtjen e vlerave të mirëfillta kombëtare dhe fetare të popullit shqiptar dhe të atyre që jetojnë në këtë trevë (Opojë).


  Themelues: Kushtrim Guraj

  Të dashur lexues dhe vizitorë, ju treva më e bukur në Kosovë “OPOJA”! Në përpjekje që të jemi bartës të lartësimit dhe vetëdijes për dijen e kulturës, ua sjellim pranë këtë portal modest me qëllim që të “ushqehemi” të gjithë nga pak nga kjo “trevë” ,e cila ofron porosi, informacione e argetim.
  Ne duke pasur synim avancimin dhe ruajtjen e vlerave shoqërore do të mundohemi që të bëhemi të paktën një shkëndije e vogël që përpiqet të përhapë dritë.
  Prandaj, nëse edhe ju dëshironi që sukseset të na përcjellin si hije, atëherë kemi mundesinë që këtë ta realizojmë së bashku dhe të bashkangjitemi në karvanin e shoqërive të përparuara.

  Shërbimet tona

  Agjencia informative Opoja.net iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Komuna e Dragashit (Opoja), Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë. Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Opojë dhe Kosovë, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë.

  Opoja.net ka raporte bashkëpunimi të ndërsjella me agjenci lajmesh dhe rrjetin shumë funksional të korrespondentëve në Fshatra të Opojës, në Dragash, Kosovë dhe në rajon.

  Që të informoheni më shumë dhe nëse doni të dini më shpejtë dhe më saktë çdo gjë për Opojën, vizitojeni websajtin www.opoja.net

  Agjencia e Pavarur e Lajmeve Opoja.net, duke dëshiruar që të jetë sa më afër Jush, publikimin e lajmeve nga Opoja do të keni mundësi t’i keni në dispozicion në faqen kryesore, e cila është në momentin e hapjes.

  Shërbimi i fotove

  Përfshin fotot nga ngjarjet kryesore në Opojë. Dimensioni i tyre është 770 x 470 pixel.

  Shfrytëzimi i lajmeve të Opoja.net-it mund të bëhet përmes sistemit të abonimit (parapagimit) apo edhe me anë të marrëveshjes.

  • client: Opoja Net
  • Location: Dragash
  • Architect: Kushtrim Guraj
  • Year Of Complited: 2013

  Portali Rtv Pendimi

  Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit

  Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

  Gjatë gjithë kësaj mbështetet në ndihmën e Allahut, subhanehu ue teala, pastaj në udhëzimin e Muhamedit, sal-lallahu alejhi ue selem, dhe në traditën e tri gjeneratave të para të myslimanëve. Arritjen e të cilës e mundëson ekipi profesional që është i angazhuar në këtë veprimtari. Materialet e Radio Pendimit tashmë do të mund t’i gjeni edhe në ueb faqen tonë, pas një intervali kohor.

  Mesazhi i Radio Pendimi:

  Radio Pendimi u drejtohet të gjithëve Muslimanëve,t’i njoftojë me punët e mira, t’i ngjallë dhe t’i zbusë zemrat e po ashtu t’i rritë ambiciet e tyre. Nëpërmjet këtyre, synon të ndërtojë myslimanë:
  – me besim të pastër dhe të shëndoshë
  – me dije të thellë
  – me kuptim të vërtetë të realitetit (situatës aktuale)
  – t’i bazojë qëndrimet e tij mbi baza fetare
  – në metodologjinë e tij të ndjekë rrugën e tri gjeneratave të para të myslimanëve.

  Qëllimet i Radio Pendimi:
  1. Përhapja e besimit të ehli sunetit.
  2. Përhapja e diturisë fetare, e cila është e ndërtuar mbi argumente dhe baza fetare.
  3. Dhënia rëndësi studimeve të ndryshme, të cilat do të ndihmojnë në këshillimin dhe përmirësimin e popullit tonë.
  4. Njoftimi i lexuesve dhe ndegjuesëve me aktualitetin e myslimanëve në përgjithësi, qoftë në aspektin politik, ekonomik, ideologjik apo pedagogjik duke u munduar në zgjidhjen e atyre problemeve aq sa lejojnë mundësitë.

  Metodologjia:
  Radio Pendimi ka emisone te ndryshme me hoxhallarë me eminent, gjëra të cilat ndihmojnë në gjetjen e mjeteve të qëlluara për të shërbyer veprimtarinë Islame dhe atë, me metoda që bazohen në analiza dhe qartësi, në shprehje dhe në qëllime.
  Radio Pendimi mundohet t’i eliminojë ballafaqimet partiake (grupore, xhematore) dhe divergjencat personale, të cilat zhdukin ëmbëlsinë e da’vetit. Gjatë gjithë kësaj, Radio Pendimi mundohet të sqarojë bazat dhe të vërtetat fetare ashtu si janë.
  Radio Pendimi është nje Radio Islame, ku sqarohet e vërteta dhe ngjallet vetëdija. Ndoshta nuk kemi mundësi për të thënë të vërtetën në çdo çështje, por të kotën nuk do ta themi asnjëherë, me lejen e Allahut.

  Vizioni i Radio Pendimi

  Shpresojmë se me ndihmën e Allahut e pastaj edhe me mundin e hoxhallarëve dhe davetçive në përgjithësi, Radio Pendimi ka arritur një numer të lartë të pranimit dhe besueshmërisë te ata që punojnë për Islam. Radio Pendimi do të mundohet që të jetë:

  – referencë Islame te shumë njerëz, sepse ajo posedon metodologji të drejtë dhe të thellë Islame.
  – burim i pasur dhe i pastër, që u del në ndihmë thirrësve, hatibave, ligjëruesve dhe studiuesve.
  – material efektiv për zgjimin e vetëdijes dhe njoftimin me realitetin (aktualitetin) e popullit tonë.
  – shtyllë nga shtyllat kryesore në ndërtesën e mediumit fetar Islam.
  E lusim Allahun të na bëjë të sinqertë në fjalë dhe vepra, të na falë të gjitha gjynahet, ato që shihen dhe të tjerat që nuk shihen, të na japë të mirat në këtë dynja dhe më të mirën e ahiretit, xhenetin firdeus dhe shikimin e Fytyrës së Tij. Amin

  • client: Rtv Pendimi
  • Location: Austri
  • Surface Area: Hevzi Hasani
  • Architect: Kushtrim Guraj
  • Year Of Complited: 2016

  Portali Albswiss

  Bëhen vite që kur informimi kulturor, kombëtar, veprues dhe jetësorë, nga mërgata jonë e më gjerë, janë bashkuar për t’i dhënë formë prezantimit televiziv, dhe për ta ofruar atë tek shikuesit përmes operatorit Alb’swiss Tv media me seli në Gjenevë të Zvicrës.

  Kanali ynë po përshpejton vendosmërinë e vazhdimësisë dhe të përmbajtjes së tij nëpër shumë rrethe të audiencës digjitale.

  Politika jonë programore vazhdon të mbetet e njëjtë rreth qëllimeve për të vendosur kulturën, jetën dhe të arriturat kombëtare në shërbim të projekteve të interesit të përgjithshëm. Ajo veçanërisht ka si synim informimin e drejtë, të pa anshëm me mundësi të barabarta për gjithë bashkëkombësit tanë e në veçanti pjesën të cilët jetojnë e veprojnë jashtë trojeve etnike.

  • client: Albswiss
  • Location: Zvicër
  • Architect: Kushtrim Guraj
  • Year Of Complited: 2019
  • Project Value: Info për projektin
  Projektet

  Projektet tona të lançuara së fundi të disponueshme në treg

  vlerësimet dhe komentet

  Një realizim shumë i mirë për firmën time, unë jam i lumturë që në vendin tim ka firma të mira dhe që janë kreative. Bashkëpunimi me IKONAT është shumë i dukur.

  ratings
  Shehat Avdiji

  Kemi një bashkëpunim shumë të mirë me Ikonat, e rëndesishme është sinqeriteti dhe punimet me kohë.

  ratings
  Rtv Pendimi
  Hevzi Hasani, Drejtor

  Filluam me një dizajnë webi e u banë 15 projekte të tjera. Bashkëpunimi me Ikonat Creative më ka sjellur realizimin e ideve të kamotshme të mijat.

  ratings
  Hekrem Maliqi
  Drejtor i AlbSwiss

  Themelimi i kompanisë së IKONAT LLC ka qënë shumë i nevojshem dhe mjaftë i qëlluar në këtë kohë. Ekspreienca e Kushtrimi mbi 10 vjeçare duhet të kët një nivel tjerër, prandaj ne së bashku themeluam kompanin.

  ratings
  Merlinda Guraj
  Agjente tek IKONAT LLC