Hapsira për klientët:

KONTAKTI

Softueri më i lehtë i faturimit në treg, i krijuar për të vetëpunësuar ose pronarë të bizneseve të vogla.

Kontrolli i aksioneve

Për kompanitë të cilat janë produkte të orientuara. Funksioni i kontrollit të aksioneve ndihmon për të mbajtur gjurmët e sasisë së aksioneve që keni në çdo kohë dhe për të ruajtur nivelet e inventarit kundrejt kostos së tij.

Moduli i blerjeve

Moduli i Blerjes i lejon përdoruesit të futin, modifikojnë dhe printojnë faturat e blerjeve. Jepni gjithashtu një mënyrë të thjeshtë për të përditësuar inventarin tuaj.

Norma të shumta tatimore

Aplikoni norma të shumta tatimore për artikujt tuaj.

.. dhe veçori të tjera:
Krijoni kompani të shumta.
Krijimi i faturave profesionale me logon tuaj.
Krijimi i kuotave (kuotimit) dhe faturave proforma.
Krijimi i faturave të kreditit.
Mbështetni shumë gjuhë
Mbështet tatimin/tarifën gjithëpërfshirëse për artikujt.
Ndryshoni çdo tekst në faturë dhe lëshoni fatura jo anglisht!
Monedhat nga e gjithë bota.
Konfigurim dhe personalizim i pasur.
TAKSA mbi shitjet, TVSH, GST, MwST, IVA, BTW.
Pesë shabllone të faturës me pamje profesionale.
Ndiqni pagesat dhe printoni deklaratën për klientët.
Mbështetje për transportin – shtoni koston e transportit dhe printoni fletën e paketimit.
Vendosni informacionet dhe mesazhet tuaja në fatura.
Dërgo faturë me email.
Krijo kategori për produktet dhe klientët.
Mbështet skanerin e barkodit.
Mbështetje për printerët termikë.
Raportet e biznesit si shitjet, klientët, inventari, fitimi, pagesat, vonesat dhe më shumë..
Rezervimi dhe rivendosja e sistemit të lehtë.
Mjet për import dhe eksport.

Për më shumë rreth programit, ne jemi të gatshëm për prezentim, për të marrë ofertën e programit na shkruani në email: informata@ikonat.net ose në numrin e telefonit 045 563059

 

 

Author

KushtrimGuraj