Hapsira për klientët:

KONTAKTI
kush jemi ne

Pse Ikonat ?

Ne Ikonat jemi online çdo ditë. Kjo na bën që të kuptojmë se kur, ku dhe kush është online. Leximi i të dhënave çdo ditë, të 1M përdoruesve aktiv në Kosovë, na bën që të kuptojmë shprehitë e tyre online. Të dhënat që i kontrollojmë, na ndihmojnë të gjejmë zgjidhje kreative për sfidat e klientëve tanë.

Kreativiteti është tipari kryesor i ekipit tonë. Andaj, edhe idetë tona reflektojnë në ndërveprimin njerëzor, në shprehitë, si dhe në marrëdhëniet e përdoruesve. Përmes këtyre veprimeve vërehet nevoja dhe mungesa, mbi të cilat gjenerohen ide kreative që sjellin zgjidhje reale. Përmes kreativitetit ne gjejmë shtigje të reja për të krijuar modele me anë të së cilave krijohen lidhje të reja me të zakonshmen.

Ne jemi kompani që punojmë drejt rezultatit. Kemi sukses atëherë kur idetë tona zgjidhin problemin e juaj dhe kur bashkëpunimi jonë arrin qëllimet biznesore. Përveç kësaj, arritja e objektivave të projekteve/kampanjave specifike të klientëve tanë, luan rol kyç. Bashkëpunimi i vazhdueshëm me klientët tanë dëshmon suksesin tonë në këtë industri.

Misioni

Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhje kreative dhe inovative për nevojat e klientëve tanë. Përmes kreativitetit dhe përdorimit të teknologjisë së fundit, ne punojmë drejt zhvillimit të modeleve inovative që krijojnë lidhje të fuqishme dhe të qëndrueshme me audiencën tone.

Vizioni

Vizioni ynë është të bëhemi pionierë në fushën e teknologjisë dhe marketingut online në Kosovë. Me një ekip të pasionuar dhe të përkushtuar, vizojmë të ndërtojmë një markë të njohur për inovacionin dhe cilësinë në shërbimin tone.

Qëllimi

Qëllimi ynë është të ofrojmë zgjidhje efektive dhe të përshtatshme për nevojat e klientëve. Me një qëndrim të fokusuar drejt rezultateve dhe bashkëpunimit të ngushtë me klientët, synojmë të arrijmë suksesin në çdo projekt dhe të krijojmë një ndikim të qëndrueshëm në fushën e marketingut dhe teknologjisë.

pse na zgjodhet neve

Ne jemi të përkushtuar
Kompania Digjitale

Me një qëndrim të fokusuar drejt rezultateve dhe bashkëpunimit të ngushtë me klientët, synojmë të arrijmë suksesin në çdo projekt dhe të krijojmë një ndikim të qëndrueshëm në fushën e marketingut dhe teknologjisë.

Logo 45%
Webfaqe 99%
Dizajne 60%
Video 65%
Marketing 70%
KLIENTË AKTIV
PROJEKTET E KRYERA
VITE TE LAVDISHME
+
ekip profesional

Njihuni me ekipin tonë drejtues

Ne kemi vetëm ekip profesional!

Kushtrim Guraj

CEO në Kompani
Merlinda Domuzeti

Merlinda Domuzeti

Menagjere e shitjës