Hapsira për klientët:

KONTAKTI
ceo në ikonat llc

Kushtrim Guraj

Mbi 10 vjet duke punuar në shërbimet e dizajnit grafik duke zhvilluar faqe interneti, logo, video, marketing dhe menaxhim të mediave sociale për klientët në mbarë botën, me fokus në Gjermani, Zvicër, Austri dhe Kosovë.