Hapsira për klientët:

KONTAKTI
Websajte

Ikonat Creative ofrojnë IT Support

Përkrahje në fushën e teknologjisë informative IT duke filluar nga zgjidhjet e thjeshta për biznese të vogla e deri te zgjidhjet komplekse për korporta dhe nivelin e ndërmarrjeve. Fusha e këtyre shërbimeve është shumë e gjerë, disa nga këto janë;

Desktop management

Administrimi i Sistemeve (MS Windows, hyper-V, VMware, Linux)

Networking-Rrjetat (Dizajnimi, implementimi & instalimi, monitorimi dhe mirëmbajtja)

Mirëmbajtjen dhe administrimin e Databazave

Help Desk

Mbështetja nga distanca (Remote support)

Mbështtja në vend (Onsite support)

Për më shumë ju mund të na shkruani në chatin online gjatë punës, ose përmes emailit support@ikonat.net

Author

KushtrimGuraj