Mockup për paketimin e kutisë së ushqimit prej letre

10 

Paketimi i Paketimit të Kutisë së Ushqimit Paketim Koleksioni Mockup- Donuts/Kutitë e Pastiçerisë V11.1

10 modele psd të tre llojeve të ndryshme të paketimit të Donut ose Pastry Box. Modelet e palosjes së kutisë janë të përfshira

Category:

Description

Paketimi i Paketimit të Kutisë së Ushqimit Paketim Koleksioni Mockup- Donuts/Kutitë e Pastiçerisë V11.1

10 modele psd të tre llojeve të ndryshme të paketimit të Donut ose Pastry Box. Modelet e palosjes së kutisë janë të përfshira

Single Donut Box (3 skena modelimi PSD me rezolucion të lartë)
Shfaq ose fshih donuts
Zgjidhni materialin e letrës (Përshtateni brenda një ngjyre të jashtme të kutisë)
Përmasat e formës së palosur në 3,55″ x 2″ x 2,35″ (P x P x H)
Modeli i palosjes së kutisë (vijat e prerjes) i përfshirë
Kuti me 2 kuti pastiçerie me 2 Donut (4 skena modelimi PSD me rezolucion të lartë)
Shfaq ose fshih donuts (në modele të zgjedhura)
Zgjidhni materialin e letrës (Përshtatni ngjyrën e brendshme dhe të jashtme të kutisë)
Përmasat e formës së palosur në 7,75″ x 3,875″ x 2″ (P x P x H)
Modeli i palosjes së kutisë (vijat e prerjes) i përfshirë
Kuti me 4 Kuti pastiçerie me 4 Donut (3 skena të modelit PSD me rezolucion të lartë)
Shfaq ose fshih donuts (në modele të zgjedhura)
Zgjidhni materialin e letrës (Përshtatni ngjyrën e brendshme dhe të jashtme të kutisë)
Shkallëzuar në 7,8″ x 7,8″ x 2″ (P x D x H) dimensionet e formës së palosur
Modeli i palosjes së kutisë (vijat e prerjes) i përfshirë
Detaje të tjera:

Opsioni për të shtuar imazhin tuaj të sfondit ose për të ndryshuar ngjyrën e sfondit
Skedari me cilësi/rezolucion të lartë | 5400×3600 | 18″x12″ | 300dpi
Sfondi minimalist për t’i bërë dizajnet tuaja të dallohen
Objekte inteligjente të modifikueshme me shtresa me emërtim të plotë
Lehtë për t’u përdorur dhe prezantim mbresëlënës për klientët
Foto Realistic Production
Ju lutemi shikoni mostrat paraprake
Udhëzuesi i ndihmës i përfshirë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mockup për paketimin e kutisë së ushqimit prej letre”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.