Hapsira për klientët:

KONTAKTI
Realizimi
Janar 2024
Kategoria
Webfaqe - E Commerce
klienti
Shop Elite Lenses

01. Sfida dhe zgjidhja

Shop Online për Linjat e kontaktit të syve, webfaqe online me dizajne unike. 

02. Procesi i punës

Dizajne të produkteve, flayera dhe broshura gjithqka për të paraqitur sa me detaje produktet e vequara. 

Produktet kan sistem te atributeve dhe mundesi të porosis edhe përmes whats appit. Ndersa përkrahje për shitje online 24/7 përmes chatit.

03. Rezultati perfekt

Për Ikonat LLC realizimii webfaqës ka treguar rrezultate shumë të mira. Elite Lenses tashmë ka vizitor të shumtë të cilët klikojnë nëpër punët tona. Suksesi i kësaj na ka dhënë mundësi të shikojmë edhe 2-3 projekte tjera. Pritshmeria ka qënë shumë e mirë sidomos kombinimi i ngjyrave.