Rtv Pendimi

  • November 16, 2021
Kemi një bashkëpunim shumë të mirë me Ikonat, e rëndesishme është sinqeriteti dhe punimet me kohë.

Hekrem Maliqi

  • November 16, 2021
Filluam me një dizajnë webi e u banë 15 projekte të tjera. Bashkëpunimi me Ikonat Creative më ka sjellur realizimin e ideve të kamotshme të mijat.