Hapsira për klientët:

KONTAKTI
Realizimi
Nga viti 2019
Kategoria
Media
klienti
AlbSwiss TV në Zvicër

01. Sfida dhe zgjidhja

Për Kompanin Tonë ka qënë një sfidë e madhe puna me stafin e Radio Televizionit Pendimi. Është një staf shumë profesional dhe nga shtetët më të mira të Evropës si: Austri, Zvicër, Gjermani, Maqedoni, Kosovë. 

02. Procesi i punës

Për Kompanin Tonë ka qënë një sfidë e madhe puna me stafin e Radio Televizionit Pendimi. Është një staf shumë profesional dhe nga shtetët më të mira të Evropës si: Austri, Zvicër, Gjermani, Maqedoni, Kosovë. 

03. Rezultati perfekt

Për Kompanin Tonë ka qënë një sfidë e madhe puna me stafin e Radio Televizionit Pendimi. Është një staf shumë profesional dhe nga shtetët më të mira të Evropës si: Austri, Zvicër, Gjermani, Maqedoni, Kosovë.