image image

Logo është një simbol grafik ose shenjë e përdorur për të identifikuar dhe dalluar një markë, një kompani, një organizatë, ose një produkt. Përmes dizajnit të tij, logoja përfaqëson identitetin dhe vlerat e një entiteti dhe është një element kyç i identifikimit vizual.

01
image image

Një webfaqe është një faqe ose koleksion i faqeve të publikuara në internet, i cili është i aksesueshëm për përdoruesit përmes shfletuesve të internetit. Webfaqet janë krijuar për të ofruar informacion, për të ndarë përvoja, për të reklamuar produkte dhe shërbime, dhe për të krijuar një prezantim online të një kompanie, organizate apo individit.

02
image image

Dizajni është procesi i krijimit dhe organizimit të elementëve vizualë dhe funksionale për të krijuar produkte, mjedise ose përvoja të përshtatshme për përdoruesit. Përvoja e dizajnit përfshin aspektet estetike, funksionale dhe komunikative të një produkti ose mjedisi.

03
image image

Video është një formë e komunikimit vizual që përdor imazhe të lëvizshme për të shprehur një mesazh, për të treguar një histori ose për të dhënë informacion. Ajo është një mjet i fuqishëm për të kapur vëmendjen dhe të komunikojë me audiencën në një mënyrë të përshtatshme dhe tërheqëse.

04
image image

Marketingu është një fushë e përfshirë në planifikimin, zbatimin dhe menaxhimin e strategjive dhe aktiviteteve për të krijuar, komunikuar dhe shpërndarë vlerë për produktet ose shërbimet e një kompanie, me qëllim të plotësimit të nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve, dhe të realizimit të qëllimeve të organizatës.

05
image image

Programe

Programet kompjuterike janë grupime të organizuara të instruksioneve të shkruara në një gjuhë të caktuar programimi, të cilat kompjuteri i interpreton dhe i ekzekuton. Këto programe janë krijuar për të kryer detyra të ndryshme dhe për të ofruar funksionalitete specifike në kompjuter ose pajisje të tjera të lidhura me të.

06
image

Email

support@ikonat.net

image

Thirr tani

+383 45 563 059

image

Zyret tona:

Rr. Rexhep Krasniqi B10 Ob,A4 Nr.01, Prishtinë

Caktoni takim për kafe

Kafën e paguajmë ne, ju e paguani shërbimin.

  ABOUT US

  Over 25+ Years Helping Brands to Reach Full Potential

  Over 25 years working in IT services developing software applications and mobile apps for clients all over the world. From its medieval origins to the digital era, learn everything there is to know about the ubiquitous lorem ipsum passage. Creation timelines for the standard lorem ipsum passage vary, with some citing the 15th century.

  450 +
  Happy Clients
  750 +
  Project Delivered
  image image

  High-quality Code

  At vero eos et accusamus etiusto odio praesentium accusamus etiusto.

  image image

  Full-stack teams

  At vero eos et accusamus etiusto odio praesentium accusamus etiusto.

  image image

  Agile Approach

  At vero eos et accusamus etiusto odio praesentium accusamus etiusto.

  image image

  Flexibility

  At vero eos et accusamus etiusto odio praesentium accusamus etiusto.