Webfaqe e krijuar për Xhaminë Bashkimi në Linz të Austrisë. E veçanta e kesaj webfaqe është se me nje web janë të prezentuara edhe shoqata edhe xhamia, gjithashtu edhe gjuhet shqip dhe gjermanisht. Pra në secilen hapje ka menun e vet dhe karakteristikat në kuadër të asaj që funksionon.

Një projekt tjetër për të njejtin klient do ta prezentojmë së shpejti.

www.bashkimi.at

Project Info

  • Category: Websajte
  • Client: Xhamia Bashkimi Linz
  • Location: Austria
  • Completed Date: 2020
  • Designer: Kushtrim Guraj

Broshura

Po ju prezentojmë broshurën e plotë të shërbimeve tona, të cilën mund ta shkarkoni në butonin më poshtë

Ne ju ndihmojë të ndërtoni dhe rritni biznesin dhe markën tuaj

Kontaktoni