Portali Disidenti një platformë për lajme online, me forma të ndryshme të artikujve dhe lajmeve nga vendi e rajoni.

Dizajn shumë i përshtatshëm për vizitorët të cilët përcjellin ngjarjet e fundit.

 

Project Info

  • Category: Websajte
  • Client: Portali Disidenti
  • Location: Klinë
  • Completed Date: 2019
  • Designer: Kushtrim Guraj

Broshura

Po ju prezentojmë broshurën e plotë të shërbimeve tona, të cilën mund ta shkarkoni në butonin më poshtë

Ne ju ndihmojë të ndërtoni dhe rritni biznesin dhe markën tuaj

Kontaktoni