Opoja.net është adresa në faqen e internetit e Agjencisë informative dhe edukative OPOJAnet B.I”, e cila u themelua më 17 shkurt 2013.

Opoja.net është Agjenci informative dhe edukative dhe gëzon statusin e një mediumi të lirë e të pavarur.

Slogani Ynë

“Jemi të parët”

Politika redaktuese e portalit Opoja.net me fanatizëm mbron paanshmërinë e saj politike, por në të njëjtën kohë edhe është përkrahëse e të gjithë atyre që japin mund në mbrojtjen e vlerave të mirëfillta kombëtare dhe fetare të popullit shqiptar dhe të atyre që jetojnë në këtë trevë (Opojë).


Themelues: Kushtrim Guraj

Të dashur lexues dhe vizitorë, ju treva më e bukur në Kosovë “OPOJA”! Në përpjekje që të jemi bartës të lartësimit dhe vetëdijes për dijen e kulturës, ua sjellim pranë këtë portal modest me qëllim që të “ushqehemi” të gjithë nga pak nga kjo “trevë” ,e cila ofron porosi, informacione e argetim.
Ne duke pasur synim avancimin dhe ruajtjen e vlerave shoqërore do të mundohemi që të bëhemi të paktën një shkëndije e vogël që përpiqet të përhapë dritë.
Prandaj, nëse edhe ju dëshironi që sukseset të na përcjellin si hije, atëherë kemi mundesinë që këtë ta realizojmë së bashku dhe të bashkangjitemi në karvanin e shoqërive të përparuara.

Shërbimet tona

Agjencia informative Opoja.net iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Komuna e Dragashit (Opoja), Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë. Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Opojë dhe Kosovë, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë.

Opoja.net ka raporte bashkëpunimi të ndërsjella me agjenci lajmesh dhe rrjetin shumë funksional të korrespondentëve në Fshatra të Opojës, në Dragash, Kosovë dhe në rajon.

Që të informoheni më shumë dhe nëse doni të dini më shpejtë dhe më saktë çdo gjë për Opojën, vizitojeni websajtin www.opoja.net

Agjencia e Pavarur e Lajmeve Opoja.net, duke dëshiruar që të jetë sa më afër Jush, publikimin e lajmeve nga Opoja do të keni mundësi t’i keni në dispozicion në faqen kryesore, e cila është në momentin e hapjes.

Shërbimi i fotove

Përfshin fotot nga ngjarjet kryesore në Opojë. Dimensioni i tyre është 770 x 470 pixel.

Shfrytëzimi i lajmeve të Opoja.net-it mund të bëhet përmes sistemit të abonimit (parapagimit) apo edhe me anë të marrëveshjes.

Project Info

  • Category: Websajte
  • Client: Opoja Net
  • Location: Dragash
  • Completed Date: 2013
  • Designer: Kushtrim Guraj

Broshura

Po ju prezentojmë broshurën e plotë të shërbimeve tona, të cilën mund ta shkarkoni në butonin më poshtë

Ne ju ndihmojë të ndërtoni dhe rritni biznesin dhe markën tuaj

Kontaktoni