Gazetaria dixhitale Shqiptare po zhvillohet edhe në Diasporë më saktesisht me realizimin e këtij projekti i cili qëndren e ka në shtetin Francëz.

Mërgimtaret që jetojnë në Francë, përmes kësaj gazete dixhitale do të jenë më të bashkuar.

Webfaqe është dizajnuar me blloqe tejet moderne dhe të lehta për tu shfletuar, dizajn është shumë i përshtatshëm edhe për mobil

 

Media Independent (m-independent.fr)

Project Info

  • Category: Websajte
  • Client: M-Independent.fr
  • Location: Francë
  • Completed Date: Shkurt, 2023
  • Designer: Kushtrim Guraj

Broshura

Po ju prezentojmë broshurën e plotë të shërbimeve tona, të cilën mund ta shkarkoni në butonin më poshtë

Ne ju ndihmojë të ndërtoni dhe rritni biznesin dhe markën tuaj

Kontaktoni