Bëhen vite që kur informimi kulturor, kombëtar, veprues dhe jetësorë, nga mërgata jonë e më gjerë, janë bashkuar për t’i dhënë formë prezantimit televiziv, dhe për ta ofruar atë tek shikuesit përmes operatorit Alb’swiss Tv media me seli në Gjenevë të Zvicrës.

Kanali ynë po përshpejton vendosmërinë e vazhdimësisë dhe të përmbajtjes së tij nëpër shumë rrethe të audiencës digjitale.

Politika jonë programore vazhdon të mbetet e njëjtë rreth qëllimeve për të vendosur kulturën, jetën dhe të arriturat kombëtare në shërbim të projekteve të interesit të përgjithshëm. Ajo veçanërisht ka si synim informimin e drejtë, të pa anshëm me mundësi të barabarta për gjithë bashkëkombësit tanë e në veçanti pjesën të cilët jetojnë e veprojnë jashtë trojeve etnike.

Project Info

  • Category: Websajte
  • Client: Albswiss
  • Location: Zvicër
  • Completed Date: 2019
  • Project Value: Info për projektin
  • Designer: Kushtrim Guraj

Broshura

Po ju prezentojmë broshurën e plotë të shërbimeve tona, të cilën mund ta shkarkoni në butonin më poshtë

Ne ju ndihmojë të ndërtoni dhe rritni biznesin dhe markën tuaj

Kontaktoni