Krijimi i logës për portalin OpojaNet e më pas edhe brendimi.

 

Project Info

  • Category: Logo & Brendim
  • Client: Opoja Net
  • Location: Dragash
  • Project Value: 2019
  • Designer: Arben Lezi

Broshura

Po ju prezentojmë broshurën e plotë të shërbimeve tona, të cilën mund ta shkarkoni në butonin më poshtë

Ne ju ndihmojë të ndërtoni dhe rritni biznesin dhe markën tuaj

Kontaktoni