Hapsira për klientët:

KONTAKTI
Realizimi
2022
Kategoria
Firmë - Gjermani
klienti
Maler Leci

01. Sfida dhe zgjidhja

Dizajni i Maler Lecit ishte sfida e radhës për ekipin e profesionisteve tanë të webmasterit, hapja e shpejt e webit, renditja e rubrikave të ndryshme të portalit duke e vequar nga njera tjetra. Ndryshimi i ngjyrave nëpër rubrika dhe kërkesa të ndryshme të realizuara për Firmën Shqiptare në Gjermani.

02. Procesi i punës

Bashkëpunimi me telenews.al na benë shumë të motivuar, ne jemi duke bërë këtë që disa vite. Fokus i këti procesi është se gjithmon kërkohët që te jenë më të avancuar me gjera te reja që dalin në tregun e webfaqeve.

03. Rezultati perfekt

Për Ikonat LLC realizimii webfaqës ka treguar rrezultate shumë të mira. Maler-leci.de tashmë ka vizitor të shumtë të cilët klikojnë nëpër punët tona. Suksesi i kësaj na ka dhënë mundësi të shikojmë edhe 2-3 projekte tjera.