Webfaqe e krijuar për Xhaminë Bashkimi në Linz të Austrisë. E veçanta e kesaj webfaqe është se me nje web janë të prezentuara edhe shoqata edhe xhamia, gjithashtu edhe...
Gazetaria dixhitale Shqiptare po zhvillohet edhe në Diasporë më saktesisht me realizimin e këtij projekti i cili qëndren e ka në shtetin Francëz. Mërgimtaret që jetojnë në Francë, përmes...
Portali Disidenti një platformë për lajme online, me forma të ndryshme të artikujve dhe lajmeve nga vendi e rajoni. Dizajn shumë i përshtatshëm për vizitorët të cilët përcjellin ngjarjet...

Websajti Immokasa.ch

  • December 11, 2021
Dizajnimi i websajtit për agjencionin e patundshmërisë Immokasa.ch i cili ndodhët në Zvicër. Punime të formave për patundshmëri, lokacioni përmes hartës, detaje rreth objekteve. Forma të përshtatshme për agjent,...

Portali Opoja.net

  • November 22, 2021
Opoja.net është adresa në faqen e internetit e Agjencisë informative dhe edukative “OPOJAnet B.I”, e cila u themelua më 17 shkurt 2013. Opoja.net është Agjenci informative dhe edukative dhe gëzon statusin e...

Portali Rtv Pendimi

  • November 22, 2021
Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi synon përhapjen...

Portali Albswiss

  • November 9, 2021
Bëhen vite që kur informimi kulturor, kombëtar, veprues dhe jetësorë, nga mërgata jonë e më gjerë, janë bashkuar për t’i dhënë formë prezantimit televiziv, dhe për ta ofruar atë...