image
image
image
Ne ju ndihmojmë të ndërtoni dhe rritni biznesin dhe markën tuaj

Mbi 10 vite duke punuar në shërbimet e dizajnit grafikë duke zhvilluar webfaqe, logo, video, marketing dhe menaxhimin e rrjeteve sociale për klientët në të gjithë botën.

Pse Ikonat ?

Ne Ikonat jemi online çdo ditë. Kjo na bën që të kuptojmë se kur, ku dhe kush është online. Leximi i të dhënave çdo ditë, të 1M përdoruesve aktiv në Kosovë, na bën që të kuptojmë shprehitë e tyre online. Të dhënat që i kontrollojmë, na ndihmojnë të gjejmë zgjidhje kreative për sfidat e klientëve tanë.

Kreativiteti është tipari kryesor i ekipit tonë. Andaj, edhe idetë tona reflektojnë në ndërveprimin njerëzor, në shprehitë, si dhe në marrëdhëniet e përdoruesve. Përmes këtyre veprimeve vërehet nevoja dhe mungesa, mbi të cilat gjenerohen ide kreative që sjellin zgjidhje reale. Përmes kreativitetit ne gjejmë shtigje të reja për të krijuar modele me anë të së cilave krijohen lidhje të reja me të zakonshmen.

Ne jemi kompani që punojmë drejt rezultatit. Kemi sukses atëherë kur idetë tona zgjidhin problemin e juaj dhe kur bashkëpunimi jonë arrin qëllimet biznesore. Përveç kësaj, arritja e objektivave të projekteve/kampanjave specifike të klientëve tanë, luan rol kyç. Bashkëpunimi i vazhdueshëm me klientët tanë dëshmon suksesin tonë në këtë industri.

Ekipi Jonë

Edhe pse secili prej nesh kemi shkathtësi dhe njohuri të ndryshme në fushat tona të ekspertizës, ne ndajmë një pasion të përbashkët për zhvillim, përparim dhe gjëra të bukura e kreative.

Kushtrim Guraj

CEO & Web Developer

Merlinda Guraj

Menaxhere e shitjës

Procesi i punës

image

Kafe me Ekspertët

image

Zhvillimi i Strategjisë

image

Lansimi i Kampanjës

image

Analizë & Raportim

Kërkoni një konsultë falas