WebP vs. PNG vs. JPEG: Formati më i mirë i imazhit për WordPress

October 23, 2023 KushtrimGuraj

Nuk e dini nëse duhet të përdorni imazhe WebP, PNG ose JPEG në faqen tuaj të WordPress? Imazhet i japin...

Udhëzuesi për planifikimin efektiv në Rrjetet Sociale: Hapat Kyç dhe Strategjitë për Sukses Online

October 8, 2023 KushtrimGuraj

Planifikimi në rrjetet sociale është një komponent kritik për suksesin e një strategjie të marketingut në internet. Rrjetet sociale janë...

10 aftësi që paguhen mirë që çdokush mund t’i mësojë në internet

June 12, 2023 KushtrimGuraj

Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë për të mësuar aftësi të reja dhe ekspertizë në fusha të...

Program për fatura

June 9, 2023 KushtrimGuraj

Softueri më i lehtë i faturimit në treg, i krijuar për të vetëpunësuar ose pronarë të bizneseve të vogla. Kontrolli...

WordPress po bëhet me mjet AI, ku ndihmon përdoruesit për të gjeneruar si dhe për të edituar tekste

June 7, 2023 KushtrimGuraj

Platforma WordPress po bëhet me një shtojcë të re të Inteligjencës Artificiale që mund të gjenerojë dhe të editojë tekst....

Si të përdorni WooCommerce?

January 22, 2023 KushtrimGuraj

WooCommerce zotëron miliona faqe eCommerce në mbarë botën, dhe është shtojca që kryeson listën e WordPress për eCommerce. WooCommerce është i...

Çka është SEO?

March 4, 2022 KushtrimGuraj

SEO apo Search Engine Optimization, është një teknikë marketingu për të bërë një ueb faqe që të paraqitet më shpesh para të...

Ikonat Creative ofrojnë IT Support

February 14, 2022 KushtrimGuraj

Përkrahje në fushën e teknologjisë informative IT duke filluar nga zgjidhjet e thjeshta për biznese të vogla e deri te...

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë

February 12, 2022 KushtrimGuraj

Por mos harroni se edhe shumë firma të tjera të njohura kanë “boll” punë por kanë edhe webfaqe (Apple, Coca...

Pse dizajni i webfaqes duhet të jetë responziv?

December 13, 2021 KushtrimGuraj

Çka është Responsive Dizajn? Në periudhat e mëhershme, për të krijuar një webfaqe për desktop dhe një webfaqe për mobil,...

Si të përdorim WordPress-in?

November 17, 2021 KushtrimGuraj

Worpress-i është platforma më e fuqishme e bloggereve në botë, me 58% të numrit të përdoruesve. Pothuajse 100,000 faqe interneti...

Çfarë është një emër domain?

November 17, 2021 KushtrimGuraj

Ju keni dëshirën e madhe të krijoni një faqe interneti, por jeni pak të hutuar nga të gjithë terminologjitë. Ju...